Bajen forever!

Nu har alltså AIK bucklan (den man vinner när man tagit guld), blivit titthåls opererad av samma läkare som gjorde en titthåls operation på vår käre vän Wahlman. Ni mindre sport intresserade kanske vill ha en förklaring på allt detta spektakel. För några veckor sen gick en Hammarbyare ut i tidningen att innuti bucklan står det "Bajen Forever", eftersom han som gjorde pokalen var trogen Hammarbyare. Ordförande Lars Åke Lagrell uttryckte sig chockat och tyckte det var en rolig idé, en legend, och han tyckte inte att man skulle kolla upp det. Men eftersom förbundet är kända för att ta död på legender, publikstöd och allt annat som gör svensk fotboll värd att kolla på (nej, jag kollar inte på svensk fotboll för fotbollen, för lets face it, den suger) så ångrade han sig, antagligen efter påtryckningar från Lennart Johansson (mannen pokalen är döpt efter). Lennart Johansson tyckte det var äckligt, en skam, och att det veeeerkligen inte hade spelat någon som helst roll ifall det hade stått AIK forever i pokalen. Vilket givetvis är ett av de största skämten i år. Givetvis hade han inte brytt sig ett dyft om det stått AIK istället för Bajen i Bajen forever pokalen.
Men nu åter till dagsläget, pokalen är nu granskad och nu har vi fått reda på att inuti pokalen stod det inte alls Bajen Forever, nej, det stod faktiskt ingenting om Hammarby i den. Utan stod "Djurgården är bäst!", vilket är lite ironiskt eftersom alla trott det stått om Hammarby.
Men ryktet på byn har vart ända sen början att man aldrig skulle hitta något i pokalen (i alla fall inte Bajen Forever), eftersom Bajen har tydligen tagit beslag på original pokalen efter den delades ut första gången (till Hammarby). Och den som finns idag är en replika av originalet.

Kommentarer
Postat av: oliver

Det absolut roligaste i hela det här är ju att generalsekreteraren (tror jag) i samband med att det hela uppdagades gick ut i media och sa att "Svensk fotbolls finaste pris får aldrig förknippas med något lag". Och så väljer man då att döpa pokalen efter AIKs hedersordförande, en man som alla vet är Aikare rakt igenom. Dubbelmoral, någon?

2010-12-18 @ 16:53:59
Postat av: Gurra

inte så förvånande med tanke på att förbundet är genomsyrat av gnagare! förutom diciplinnämnden där de typ endast är skåningar..

2010-12-19 @ 19:11:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0