You can't imagine how stupid some Sossar has grown nowadays

Japp, Leif Pagrotsky konstaterar att det är strunt och på låtsas att det har gått bra för Sverige under finanskrisen, sen är vi också ett av de länder som har träffats svårast i Europa. Ytterligare en socialdemokrat värd att kallas just socialdemokrat. Han tycker också vi ska tacka Göran, eftersom statsfinanserna har Göran Person "bringat ordning i".
Men han kanske har rätt?
Majoriteten av alla svenskar har ju haft det så väldigt jobbigt under den här krisen.. speciellt om man jämför med andra europeiska länder som Lettland, Grekland, Litauen, Island, Skottland som nästan gått i diket under kraschen, och nu nämner jag inte ens alla länder...
Det är nog snarare så att han inte tänkt på att Sverige har en av de starkaste statsfinanserna i hela europa efter krisen, och många andra länder hyllar Sverige för att vi är ett av de länderna som klarat sig bäst under just under krisen. Kanske är dags för Leif Pagrotsky att komma ut ur sin "höja skatterna, för högre välfärds" bubbla och acceptera att det har gått väldigt bra för finanserna under åren 2006-2010, och inte tack vare rödgrönpolitik.
Och nej, det här är ingen ros, det är uppenbart att det är en gris. Jag förstår inte ens vart dem fick ros ifrån?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0